Groepen en bedrijven

Uw Eigen Roadtrip georganiseerd door Roadtripper

Wij organiseren mooie toerritten in binnen en buitenland. Ook organiseren wij als Roadtripper Driving Events in opdracht van vriendengroepen, autoclubs of bedrijven roadtrips op maat.

Samen met u maken we dan een roadtrip op maat  zodat ze voor u, en uw relaties of personeel onvergetelijk ervaring zullen zijn.

Een eigen roadtrip verzorgd van A tot Z, de routes, de hotel boekingen en betalingen, routebeschrijving met tips & tricks, en een TomTom navigatiesysteem met geïnstalleerde routes, zelfs een mooie cap, shirt, sticker of rallybordje op de auto’s behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

INTERESSE?

Neem direct contact op

  KURVENSPAß

  Kurvenspaß

  De naam zegt het al, Kurvenspaß, heel veel pret in je auto en aan bochten geen gebrek. We gaan een lang weekend naar Duitsland (Eifel) met zijn mooie wegen waar je nog geweldig kunt rijden. Drie schitterende routes die verleidelijk slingeren door de prachtige natuur, langs kronkelende riviertjes en over glooiende heuvels en bergen met fantastische uitzichten.
  De vele pittoreske dorpjes met vakwerkhuizen. We rijden langs burchten en kastelen, door bossen en langs kratermeren. Je kunt zelfs een waterval bezoeken.

  Eifel, Duitsland

  TOUR DU LUXEMBOURG

  TOUR DU LUXEMBOURG

  Ben jij een echte roadtripper en ga je graag met je (sport)auto stuurmanswegen rijden? Dan is Luxemburg er één die je zeker niet mag missen.  Vanuit het hotel vlakbij het gebied “Klein-Zwitserland” gaan we drie prachtige routes rijden, met veel bochten, oude dorpjes, Kastelen, rivieren, bossen en een mooie natuurlijke omgeving. Wat een afwisseling met het sprookjesachtige Müllerthal, de haarspeld bochten van de mini-Stelvio en  de vallei van de zeven kastelen. Het 4 sterren hotel heeft ruime parkeergelegenheid met privé parking en een zeer goede keuken. Op  het terras of in de hotelbar kunnen we nog heerlijk lang napraten.

  Luxemburg

  DOLOMITI BELLE STRADE

  DOLOMITI BELLE STRADE

  Ben je klaar voor onze roadtrip “Dolomiti belle strade”. De startlocatie is een prachtig hotel, gelegen in het hart van de Dolomieten. Vanuit dit hotel gaan we een drietal waanzinnige routes rijden door de Dolomieten. Ook zullen we een andere kant van Italië laten zien, we rijden dan via de “passo San Boldo” door de wijnstreek met zijn betoverende vergezichten. Dit gebied staat op de werelderfgoed lijst van Unesco. We gaan dus zeker geen standaard routes rijden. Met de aangeleverde TomTom navigatiesystemen  kan iedereen de goede route rijden in eigen tempo voor de ultieme ervaring.

  Dolomieten, Italië

  DE ZEEUWSE VERLEIDING

  DE ZEEUWSE VERLEIDING

   

  Ben jij een echte roadtripper en ga je graag met je (sport)auto stuurmanswegen rijden?  Ontdek Zeeland, een totaal andere invalshoek als een dagje strand. We hebben 2  afwisselende routes. Echt een aanrader in eigen land, waar nog genoeg rust en ruimte is.

  Zeeland, Nederland

   

  SWISS ALPS

  SWISS ALPS

   

  Ervaar met ons het  adembenemende contrast tussen de groene en de granieten toppen bedekt met sneeuw. Deze toppen die u zult bereiken via een mix van kronkels, haarspeldclusters en lange doordraaiers. De route is een aaneenschakeling van de mooiste passen en heerlijke stuurmanswegen. Het word een waar feest voor de auto en de bestuurder, en de bijrijder zal zich geen minuut vervelen met het panorama wat voorgeschoteld word.

  Alpen, Zwitserland

  ALPEN TOUR TIROL

  ALPEN TOUR TIROL

  Ben je klaar voor onze roadtrip “Alpen Tour Tirol”. De startlocatie is een gemoedelijk familie hotel gelegen in Tirol, Oostenrijk. Vanuit dit hotel gaan we een drietal waanzinnige alpenroutes rijden. Ook zullen we een dag Italië aan doen.
  Op deze reis kunt u prachtige alpenpassen, vergezichten en routes van de lokale bevolking verwachten. Met TomTom’s kan iedereen zelfstandig de route in eigen tempo rijden voor de ultieme ervaring.

  Tirol, Oostenrijk, Italië

  EXPERIÈNCIA D'ESPANYA

  EXPERIÈNCIA D'ESPANYA

  De startlocatie is op een klif gelegen hotel, en prachtig uitzicht over de Middellandse zee, met het zwembad en strand voor de deur. We gaan waanzinnige routes rijden door het Spaanse landschap, kuststreek, binnenland en zelfs de Pyreneeën. In totaal hebben we 6 overnachtingen en 5 routes. We verhuizen na 4 nachten, dan hebben we nog 2 nachten in een mooi hotel in de bergen. Buiten de trips om is er voldoende tijd voor een duik in de zee, of het zwembad, een drankje aan de hotelbar, of naar het stadje.

  Catalonië, Costa Brava, Pyreneeën, Spanje

  GRENZELOOS

  GRENZELOOS

  Vanuit het hotel in Duitsland gaan we twee prachtige routes rijden. Een dag in Luxemburg en een klein stukje België. De andere dag rijden jullie een schitterende ronde door Duitsland. De beide routes beschikken over veel bochten en mooie stuurmanswegen in een mooie natuurlijke omgeving. Wat een afwisseling met het sprookjesachtige Müllerthal, de haarspeld bochten van de mini-Stelvio, mooie oude dorpjes, Kastelen, rivieren en bossen. Het hotel beschikt over ruime parkeergelegenheid met privé parking en een zeer goede keuken. Op  het terras of in de hotelbar kunnen we nog heerlijk lang napraten.

  Luxemburg, Duitsland, Belgie

  Roadtripper Driving Events

  © 2021 Roadtripper Driving Events