Spanje

WAT GA JE DOEN?

Ben je klaar voor onze roadtrip "Experiència d'Espanya". De startlocatie is een prachtig hotel, gelegen aan de kust van de Costa Brava (frontline) in Catalonië en betekent ruige, wilde kust. Dit luxe, op een klif gelegen hotel biedt een prachtig uitzicht over de Middellandse zee, met het zwembad en strand voor de deur. Vanuit dit hotel gaan we waanzinnige routes rijden door het Spaanse landschap, kuststreek, binnenland en zelfs de Pyreneeën. We gaan schitterende en afwisselende routes rijden, zodat je alles van Spanje te zien krijgt. In totaal hebben we 6 overnachtingen waarvan 4 nachten in het mooie 4 sterrenhotel aan de kust. Daarna 2 nachten in een mooi hotel in de bergen. Vanuit deze locatie gaan we een waanzinnige ronde door de Pyreneeën rijden om de Spaanse roadtrip helemaal compleet te maken. Met de aangeleverde navigatiesystemen van TomTom kan iedereen de goede route rijden in eigen tempo voor de ultieme ervaring. Buiten de trips om is er voldoende tijd voor een duik in de zee, of het zwembad, een drankje aan de hotelbar, of naar het stadje? Je kunt direct vanuit het hotel het prachtige pad "Cami de Ronde" lopen naar de boulevard van het eerst volgende stadje.

De "Camí de Ronda" was een voetpad dat langs de kust van de Costa Brava werd aangelegd om de Guardia Civil te helpen de kust te controleren en de smokkel te stoppen. De oorsprong ligt in de 19e eeuw toen het werd gevormd uit kleine wandelpaden door de kliffen langs de kust van Catalonië.

 

WAT IS INBEGREPEN?

Ontvangst met een welkomstdrankje.
TomTom navigatie met prachtige routes (bruikleen)
Een routebeschrijving met informatie en tips.
6 x overnachting
6 x diner
6 x ontbijt
Een “Roadtripper-giveaway"
Routeboekje met tips.
Stickers
Assistentie van de Roadtripper crew Wim & Remy

 

HOE EN WAT?

Zondag 1 okt. 2023 verzamelen einde middag bij het hotel in Spanje, voor een welkomstwoord en briefing. Het hotel heeft eigen afgesloten parkeerplaats, voor mensen met trailers hebben we ook een oplossing. Maandag 2 okt. rijden van de route langs de kust van de Costa Brava met de prachtige kliffen en de kleine baaitjes met helderblauw water. Dinsdag 3 okt. mooie binnenland route we komen langs het schitterende gebied van het stuwmeer en de Church of Sant Roma. Woensdag 4 okt. binnenland veel eeuwen oude Spaanse stadjes. Donderdag 5 okt. uitchecken en dagindeling naar eigen keuze en de route naar volgende hotel in de Pyreneeën. Vrijdag 6 okt. een hele mooie rondrit door de Pyreneeën. Zaterdag 7 okt. na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar en gaan we uitchecken om weer richting huis te gaan.

 

LUNCH EN STOPS?

Lunchlocaties zijn zorgvuldig uitgezocht, maar is geheel naar eigen keuze. Er is voldoende tijd voor een koffie of foto.
De lunch en de drankjes zijn voor eigen rekening.

 

PRIJZEN?

Totale arrangement op basis van 2 personen op een 2 - pers. kamer  € 1090 p.p.
Totale arrangement op basis van 1 persoon op één kamer  € 1875 p.p.

 

INFO

Wil je meer informatie dat kan via: info@roadtripper.nl telefonisch kan ook 06-52342134

v.a. 1090 p.p.

ZO. 1 OKT - ZA. 7  OKT  2023

    Direct roadtrip boeken

    * Deze velden zijn verplicht.

    Roadtripper Driving Events

    © 2021 Roadtripper Driving Events