ROADTRIP VOOR U?

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Wij organiseren mooie roadstips van A tot Z in het binnen en buitenland. Een roadtrip van Roadtripper neemt u alle sores uit handen. Dat betekent dat de roadtrip "turnkey" is. Wij organiseren als Roadtripper Driving Events roadtrips en dagtrips, deze verschijnen op onze website onder "ONZE ROADTRIPS".  Hier staan onze vooruit geplande roadtrips. Als u met een vriendengroep van b.v. 5 auto's mee zou willen met zo'n autoreis dan kunt u natuurlijk gewoon inschrijven op die betreffende autoreis die op onze website staat. Maar wilt u met een grotere groep bijvoorbeeld 10 plus auto's mee? Dan kunnen we in opdracht van uw vriendengroep, autoclub, of bedrijf een roadtrip plannen. Samen met u maken we dan een roadtrip op maat zodat ze voor u, en uw relaties of personeel onvergetelijk ervaring zullen zijn. Hierbij kunt u denken aan: gewenste datum, het aantal dagen, bepaalde landen, enz. Wij willen graag een mooie roadtrip voor u maken.

 

WAT IS INBEGREPEN?

Een TomTom navigatiesysteem met GPX bestanden (bruikleen).
Met passie geselecteerde routes.
Een routebeschrijving met informatie en tips.
Door ons geselecteerde hotels.
Ontbijt.
Diner vaak 3 gangen menu.
Parking bij het hotel.
Gratis  “Give away”.
Een stickerset.
Assistentie van de Roadtripper crew Wim & Remy

 

LUNCH EN STOPS?

Lunchlocaties zijn zorgvuldig uitgezocht, maar is geheel naar eigen keuze. Er is voldoende tijd voor een koffie of foto.
De lunch en de drankjes zijn voor eigen rekening.

 

PRIJZEN?

Kijk op onze website even wat we vragen voor de roadtrips, voor U op afspraak of op maat is dat niet anders. Vergelijken met onze collega's zijn wij zeer schappelijk geprijsd.

 

INFO?

Wilt u meer informatie? dat kan via: info@roadtripper.nl of via ons contact formulier dan nemen wij contact met u op, en telefonisch kan uiteraard ook.

v.a. 50 p.p.

DATUM IN OVERLEG

    Direct roadtrip boeken

    * Deze velden zijn verplicht.

    Foto's van Editie 2021

    Roadtripper Driving Events

    © 2021 Roadtripper Driving Events