TOUR DU LUXEMBOURG

WAT GA JE DOEN?

Luxemburg is een fantastische bestemming voor iedereen die houdt van heerlijk sturen. Of je dat nu doet in je cabrio, sportwagen of in een oldtimer, er gaat niets boven een mooie tocht door het indrukwekkende landschap en de verschillende regio’s. Doorkruis de prachtige natuur van de heuvelachtige Luxemburgse Ardennen, het Mullerthal (Klein Zwitserland) met zijn indrukwekkende rotsformaties, de Vallei van de 7 Kastelen, de haarspeldbochten van de mini Stelvio, laat je verrassen door het veelzijdige landschap.

Misschien ligt het ook gewoon aan het strakke wegdek en de lage brandstofprijzen, die Luxemburg als het ware voorbestemd maken voor een onvergetelijke roadtrip met Roadtripper Driving Events ...

We hopen je spoedig in Luxemburg te mogen verwelkomen. Dit kleine, maar magnifieke land heeft tal van verrassingen voor je in petto. Laat je betoveren door de charme van dit unieke en fascinerende land dat nooit verveelt! En dit zo dicht bij huis.

 

WAT IS INBEGREPEN?

Ontvangst en je startpakket.
1 x TomTom navigatiesysteem (bruikleen) met de 3 routes.
1 x routebeschrijving met informatie en tips (stops & lunchlocaties)
2 x overnachtingen in een goed hotel met grote parking.
2 x ontbijtbuffet
2 x diner
1 x "Roadtripper Cap"
1 x stickerset (rallyschild)
Grote portie gezelligheid en een ervaring om nooit te vergeten!
Begeleiding van Wim en Remy het "Roadtripper Team"

 

HOE EN WAT?

Vanuit een luxe hotel in Luxemburg gaan we drie routes rijden. We komen na elke route terug bij het hotel, dus geen gesjouw met bagage. Vervolgens kun je aan de hand van de vooraf ingestelde TomTom navigatie de route op je eigen tempo rijden. Deze worden door ons aangeleverd en zijn in bruikleen, dus heerlijk genietend van al het moois wat er te zien is en geen gestress met eigen navigatie. En na een dag toeren is het heerlijk om gezellig te zitten met een drankje en lekker napraten op het terras of bar van het hotel. Voor liefhebbers van het goede leven is Luxemburg een fantastische bestemming!

 

LUNCH?

Wij hebben lunch locaties uitgezocht en gereserveerd, maar deze zijn uiteraard vrijblijvend en geheel naar eigen keuze.
De lunch en de drankjes zijn voor eigen rekening.

 

PRIJZEN?

Totale arrangement op basis van 2 personen op een 2 - pers. kamer  € op aanvraag
Totale arrangement op basis van 1 persoon op een 1 - pers. kamer € op aanvraag

OP AANVRAAG

    Direct roadtrip boeken

    * Deze velden zijn verplicht.

    Roadtripper Driving Events

    © 2021 Roadtripper Driving Events