DOLOMITI BELLE STRADE

WAT GA JE DOEN?

Ben je klaar voor onze roadtrip "Dolomiti belle strade". De startlocatie is een prachtig hotel, gelegen in het hart van de Dolomieten. Vanuit dit hotel gaan we een drietal waanzinnige routes rijden door de Dolomieten. Ook zullen we een andere kant van Italië laten zien, we rijden dan via de “passo San Boldo” door de wijnstreek met zijn betoverende vergezichten. Dit gebied staat op de werelderfgoed lijst van Unesco. We gaan dus zeker geen standaard routes rijden. Met de aangeleverde TomTom navigatiesystemen  kan iedereen de goede route rijden in eigen tempo voor de ultieme ervaring.

 

WAT IS INBEGREPEN?

Warm welkom met een welkomstdrankje
Een TomTom navigatiesysteem met de GPX bestanden (bruikleen)
Met passie geselecteerde routes
Een routebeschrijving met informatie en tips
4 overnachtingen in een luxe familiehotel
4 maal ontbijtbuffet en diner (keuzemenu)
Een “Roadtripper-cap”
Grote privé parking bij het hotel
Assistentie van de Roadtripper crew Wim & Remy

 

HOE EN WAT?

Zondag eind sept. 2022 ( exate datum volgt) verzamelen rond een uur of 16.00-17.00 bij het hotel in Italië, voor een welkomstwoord en briefing. We starten maandagochtend circa 9.30 uur met het rijden van de eerste route van de "Dolomiti belle strade". (139 km.) Dinsdag tweede route (210 km.) Woensdag de derde route (185 km.) Donderdag na het ontbijt afscheid en terugreis op eigen gelegenheid. Het hotel heeft een ruime eigen parkeerplaats. Na het rijden is er gelegenheid om gezellig na te praten op het terras of in de gezellige zuid-tiroler hotelbar.

 

PRIJZEN?

Totale arrangement op basis van een 2 pers. kamer € 675,- p.p.

De lunch en de drankjes zijn voor eigen rekening.

 

AANMELDEN?

Aanmelden kan hier op de website bij " BOEK NU"  door je gegevens hier rechts in te vullen. Informatie aanvragen via: info@roadtripper.nl  Wilt U liever iemand spreken? Bel Remy 06-52342134 / of bel Wim 06-10307090

 

v.a. € 675,- p.p.

EIND SEP- BEGIN OKT. 2022

    Direct roadtrip boeken

    * Deze velden zijn verplicht.

    Foto's van Editie 2021

    Roadtripper Driving Events

    © 2021 Roadtripper Driving Events