Over Roadtripper

Hi, Roadtripper! Maak kennis met ons en wordt óók een wegdek-avonturier.

Beleef de mooiste landen van Europa via uitdagende wegen met fenomenale uitzichten. Dit zal ongetwijfeld resulteren in een onvergetelijke ervaring.

Wim

Roadtripper

Ik ben Wim van den Hil. Van kleins af aan wist ik het al: ik wilde wat met auto’s gaan doen. Dus vanzelfsprekend ben ik de monteursopleiding gaan volgen en vervolgens ben uitgegroeid tot bedrijfsleider van Autovakmeester Van Lopik. Daarnaast ben ik tal van jaren hobbymatig bezig geweest met autocross en racen op diverse circuits, met name op de Nordschleife. Via mijn werk en hobby heb ik vele mensen leren kennen met dezelfde passie en zo kwam het moment dat we roadtrips zijn gaan rijden.

Neem contact op

Remy

Roadtripper

Mijn naam is Remy van Gaalen, het begon allemaal op de boerderij van mijn vader vanaf een jaar of 8 klom ik op de trekker, zitmaaier, brommer en eigenlijk alles wat een motor had. daar wilde ik mee rijden. Ik ben autoliefhebber in hart en nieren, vanaf het moment dat ik mijn rijbewijs had ga ik naar auto evenementen, stuurvaardigheidsproeven, trackdays en roadtrips. Ik heb ook al aardig wat auto’s gehad van Mini’s tot Land Rovers, van Kevers tot sportwagens. Naast rijden en reizen heb ik nog een grote passie voor tekenen en schilderen van u raad het al…… auto’s.

Neem contact op

Wij zijn Roadtrippers

We werden steeds vaker benaderd door bedrijven en autoclubs om ook voor hun een roadtrip te organiseren.
Zodoende kregen wij het idee om dit professioneel te gaan doen en Roadtripper Driving Events was geboren.

Samen gaan wij het avontuur aan om met onze gezamenlijke passie Roadtripper op de kaart te zetten. Onze visie: mooie wegen waar je geweldig kunt rijden, verleidelijke routes en gezelligheid. Samen genieten van uitdagend stuurwerk, mooie landschappen en lekker eten met een groep mensen met dezelfde passie. We willen onze “ROADTRIPPERS” een onvergetelijke reis bezorgen.

Roadtripper Driving Events