Alpentour Tirol

Maak je klaar voor een onvergetelijke roadtrip door het prachtige landschap van Oostenrijk!

Deze trip combineert mooie wegen en adembenemende uitzichten, die zowel auto- als natuurliefhebbers zeker zullen waarderen. Je stuurt je bolide over enkele van 's werelds mooiste wegen, van slingerende bergpassen tot kronkelende wegen langs mooie meren en groene valleien.  Terwijl je behendig door de bochten rijdt, word je beloond met adembenemende uitzichten, op glinsterende gletsjers en op de groene valleien. Onze routes passeren ook stukken van Italië en Duitsland omdat we willen dat jullie deze bergpassen niet gaan missen, zo heb je het mooiste wat de regio te bieden heeft.

 

Je begint je reis in een mooi comfortabel hotel, omringd door de indrukwekkende bergen van Oostenrijk. Vervolgens start je de dag met een ontbijt buffet en vers gemalen koffie. Met de aangeleverde TomTom kun je de routes foutloos rijden in eigen tempo voor de ultieme ervaring. Met het Roadtripper routeboek kun je samen met je navigatie op verkenning in dit prachtige land en ontdek je de waanzinnige wegen/bergpassen die het land te bieden heeft.

In het Roadtripper routeboek vind je ook de avontuurlijke routes op een kaartje, de routeomschrijving, tips en de lunchlocaties voor onderweg. 

 

Je hebt de vrijheid om op je eigen tempo te rijden en te genieten van de buitengewone landschappen die voor je liggen. Onderweg kom je de andere deelnemers vaak ook weer tegen vanwege de koffie tips en lunchstops die we hebben uitgekozen. Verder kun je meedoen aan onze fotowedstrijd, wat altijd een leuk onderdeel is, wie weet sleep je wel een leuke prijs in de wacht.

Tijdens de roadtrip kun je stoppen bij unieke dorpjes en historische bezienswaardigheden, waar je kunt genieten van de lokale cultuur en keuken. Proef de lokale Oostenrijkse gerechten of eet elke dag een wienerschnitzel en maak kennis met de gastvrije bevolking. 

Na de route komen we weer terug bij ons hotel waar je een 3 gangen keuze menu krijgt voorgeschoteld. Je kunt kiezen uit 5 opties, dus er zit altijd wel wat lekkers voor je bij.
Of je nu een ervaren bestuurder bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om de prachtige natuur van Oostenrijk te ontdekken, deze roadtrip heeft het allemaal. Heerlijk sturen, mooie routes, lekker eten, prachtige omgeving en een goed gezelschap.

WAT GA JE DOEN?

Ben je klaar voor onze roadtrip "Alpentour Tirol"? De startlocatie is een gemoedelijk, sfeervol en gerenoveerd familiehotel in de natuurlijke stijl van Oostenrijk gelegen in Tirol. Vanuit dit hotel gaan we een drietal waanzinnige alpenroutes rijden. Ook zullen we bergpassen in Italië en Duitsland passeren.

Op deze reis kunt u prachtige alpenpassen, vergezichten en routes, aanbevolen door de lokale bevolking, verwachten. We gaan dus zeker geen standaard routes rijden. Met de aangeleverde TomTom’s kan iedereen de goede route rijden in eigen tempo voor de ultieme ervaring.

 

WAT IS INBEGREPEN?

 • Ontvangst met een welkomstdrankje.
 • 3 prachtige routes.
 • TomTom navigatie met accesoires in bruikleen.
 • Een routeboek met kaart info, informatie en tips (stops & lunchlocaties).
 • Door Roadtripper geselecteerde koffie / lunch stops (vrijblijvend).
 • 4 overnachtingen in een comfortabel familiehotel gelegen in Tirol.
 • 4 maal ontbijtbuffet.
 • 4 maal diner (5 keuzes keuzemenu).
 • Parkeren op eigen terrein van het hotel, rustig gelegen.
 • Roadtripper cap "Alpen Tour Tirol" editie.
 • Stickerset.
 • Prijsvraag.
 • Assistentie van het Roadtripper team Wim en Remy.
 • En natuurlijk heel veel gezelligheid met elkaar.

 

HOE EN WAT?

Zondag 22 September verzamelen we bij het hotel in Tirol voor een welkomstwoord en briefing met meer informatie. We starten maandagochtend om 9.30 met rijden van de eerste route van de  "Alpen Tour Tirol".  De geselecteerde routes zijn tussen de 200 en 250km lang. Er is voldoende gelegenheid om te genieten van de uitzichten en bezienswaardigheden. Na het rijden kunnen we gezellig napraten op het terras of in het hotel onder het genot van een drankje. Donderdag 26 September, na het ontbijt, nemen we afscheid en begint de terugreis op eigen gelegenheid. Het hotel heeft een eigen grote privé parkeerplaats, hier kunt u uw auto (of trailer) veilig parkeren.

 

LUNCH EN STOPS?

Lunchlocaties zijn zorgvuldig uitgezocht, maar is geheel naar eigen keuze. Er is voldoende tijd voor een vers gemalen koffie of foto.
De lunch en de drankjes zijn voor eigen rekening.

IMG_6903

PRIJZEN?

Totale arrangement op basis van 2 personen op een 2 - pers. kamer  € 899 p.p.
Totale arrangement op basis van 1 persoon op 1 kamer  € 949 p.p.

 

INFO

Wil je meer informatie dat kan via: info@roadtripper.nl telefonisch kan ook 06-52342134

v.a. € 899 p.p.

Zo. 22 SEP - Do. 26 SEP  2024

  Direct roadtrip boeken

  * Deze velden zijn verplicht.

  Roadtripper Driving Events

  © 2021 Roadtripper Driving Events