Spanje

WAT GA JE DOEN?

Ben je klaar voor onze roadtrip "Experiència d'Espanya". De startlocatie is een prachtig hotel, gelegen aan de kust van de Costa Brava (frontline) in Catalonië en betekent ruige, wilde kust. Dit luxe, op een klif gelegen hotel biedt een prachtig uitzicht over de Middellandse zee, met het zwembad en strand voor de deur. Vanuit dit hotel gaan we waanzinnige routes rijden door het Spaanse landschap, kuststreek, binnenland en zelfs de Pyreneeën. We gaan schitterende en afwisselende routes rijden, zodat je alles van Spanje te zien krijgt. In totaal hebben we 6 overnachtingen waarvan 4 nachten in het mooie 4 sterrenhotel aan de kust. Daarna 2 nachten in een mooi hotel in de bergen. Vanuit deze locatie gaan we een waanzinnige ronde door de Pyreneeën rijden om de Spaanse roadtrip helemaal compleet te maken. Met de aangeleverde navigatiesystemen van TomTom kan iedereen de goede route rijden in eigen tempo voor de ultieme ervaring. Buiten de trips om is er voldoende tijd voor een duik in de zee, of het zwembad, een drankje aan de hotelbar, of naar het stadje? Je kunt direct vanuit het hotel het prachtige pad "Cami de Ronde" lopen naar de boulevard van het eerst volgende stadje.

De "Camí de Ronda" was een voetpad dat langs de kust van de Costa Brava werd aangelegd om de Guardia Civil te helpen de kust te controleren en de smokkel te stoppen. De oorsprong ligt in de 19e eeuw toen het werd gevormd uit kleine wandelpaden door de kliffen langs de kust van Catalonië.

 

WAT IS INBEGREPEN?

  • Ontvangst en een welkomstdrankje.
  • Briefing en je startpakket.
  • 6 overnachtingen in 2 verschillende mooie hotels.
  • Het eerste hotel aan de kust met zeezicht, strand en zwembad.
  • Het tweede hotel aan de rand van de Pyreneeën, rustig gelegen.
  • 6 maal ontbijtbuffet.
  • 6 maal 3 gangen diner.
  • Parkeren bij beide hotels op eigen terrein, rustig gelegen.
  • TomTom navigatiesysteem met vooraf ingestelde routes. (bruikleen).
  • 5 prachtige routes speciaal door Roadtripper geselecteerd.
  • Een routeboek met een routekaart en veel informatie.
  • Door Roadtripper geselecteerde koffie en lunchtips (vrijblijvend).
  • Roadtripper cap "Experiència d'Espanya" editie.
  • Stickerset "Experiència d'Espanya" editie.
  • Prijsvraag een leuke manier om scherp te blijven tijdens de trip.
  • Assistentie van het Roadtripper team Wim en Remy.
  • En natuurlijk heel veel gezelligheid met elkaar.

HOE EN WAT?

Zondag: Aankomst en welkomstbijeenkomst, einde van de middag verzamelen we bij het hotel in Spanje, waar we elkaar ontmoeten voor een welkomstwoord en briefing. Het hotel beschikt over een afgesloten parkeerplaats. Voor mensen met trailers is er ook een geschikte oplossing. Maandag: Kustroute Costa Brava, we starten de dag met een prachtige route langs de kust van de Costa Brava. Geniet van de adembenemende kliffen en de kleine baaitjes met helderblauw water. Dinsdag: Binnenland route en bezienswaardigheden, vandaag rijden we door het schitterende binnenland en bezoeken we het gebied rond het stuwmeer en de indrukwekkende Church of Sant Roma. Woensdag: Ontdekking van oude Spaanse stadjes, de route leidt ons door het binnenland, waar we onderweg vele eeuwenoude Spaanse stadjes zullen zien. Donderdag: Oversteek naar de Pyreneeën, na het uitchecken bij ons eerste prachtige hotel, beginnen we aan een route naar ons volgende hotel in de Pyreneeën. Onderweg lunchen we in een schitterende oude Mas. Ons nieuwe hotel is net zo indrukwekkend als het eerste, maar biedt een geheel andere beleving. Vrijdag: Rondrit door de Pyreneeën, deze dag staat in het teken van een prachtige rondrit door de Pyreneeën, met onvergetelijke uitzichten en avontuurlijke wegen. Zaterdag: Afscheid en vertrek, na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar en checken we uit om vervolgens weer richting huis te vertrekken.

LUNCH EN STOPS?

Lunchlocaties zijn zorgvuldig uitgezocht, maar is geheel naar eigen keuze. Er is voldoende tijd voor een koffie of foto.
De lunch en de drankjes zijn voor eigen rekening.

 

PRIJZEN?

Totale arrangement op basis van 2 personen op een 2 - pers. kamer  € In overleg
Totale arrangement op basis van 1 persoon op een 2 pers. kamer  € In overleg

 

INFO

Wil je meer informatie dat kan via: info@roadtripper.nl telefonisch kan ook 06-52342134

In overleg

In overleg

    Direct roadtrip boeken

    * Deze velden zijn verplicht.

    Roadtripper Driving Events

    © 2021 Roadtripper Driving Events