HET GEHEIM VAN RIVIERENLAND

WAT GA JE DOEN?

Heerlijk rijden met diverse culinaire stops. Beleef een hele leuke dag, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. We hebben een schitterende route in de prachtige natuur, een tijdreis door de geschiedenis van ons eigen land. Een prachtige toerrit tussen de rivieren, waar water, natuur en historie samenkomen. De invloed van water is overal merkbaar in het landschap. De uiterwaarden met prachtige natuur worden omzoomd door slingerende dijken waar je nog leuk kunt rijden. Laat je overweldigen door een legendarisch kasteel en historische dorpen, molens, en forten. Dompel je onder in de wereld van het water, dijken en gezelligheid en geniet van onze schitterende route en kom tot rust in de mooie natuur. Met deze toerrit ondersteunt u ook de locale horeca.

 

WAT IS INBEGREPEN?

Koffie of  thee en een homemade brownie verzorgd door restaurant De La Rue geserveerd aan je auto.
Een routebeschrijving met tips.
2 kleine rallystickers.
Een route via google maps voor je smartphone.
Een luxe lunch verzorgd door restaurant De Gouden Molen geserveerd aan je auto.
In geval van nood toilet bij start locatie en lunch locatie aanwezig.
Bij de finish krijgt u nog een lekker regionaal likeurtje en een warme chocolademelk met slagroom!!!
Flesje water voor onderweg naar huis.

 

HOE EN WAT?

Ontvangst in afgesproken tijdvakken i.v.m. corona tussen 10.30 - 11.30. U krijgt een koffie of thee met homemade brownie geserveerd aan de auto. Ook krijgt u van ons een routeomschrijving en een GPX bestand voor de navigatie of smartphone. Zorg dus voor een volle smartphone en e.v.t. een laadsnoer. Daarna gaat u lekker de route rijden. De route duurt ongeveer 3 uur en is ongeveer 130 km. Halverwege de route heeft de locale horeca voor u een luxe lunch verzorgd. Op de eindlocatie ontmoeten wij elkaar weer en krijgt u nog een lokaal Likeurtje!!! Deze culinaire toerrit is leuk voor ieder type auto en rijder.

 

PRIJZEN?

Totale arrangement op basis van 1 persoon € 35,-

 

AANMELDEN?

Aanmelden kan hier op de website bij " BOEK NU"  door je gegevens hier rechts in te vullen. Informatie aanvragen via: info@roadtripper.nl  Wilt U liever iemand spreken? Bel Remy 06-52342134 / of bel Wim 06-10307090

 

€ 35,- p.p.

Zaterdag 27 Februari '21

Direct roadtrip boeken

* Deze velden zijn verplicht.

Roadtripper Driving Events

© 2020 Roadtripper Driving Events